3 místa, kam se podívat v roce 2014 - Aktuality

info-bg-header-title.png
     
Blogy »

3 místa, kam se podívat v roce 2014

Každý rok sestavuje mnoho (nejen) cestovatelských magazínů i deníků své žebříčky nejlepších destinací pro dovolenou. Nás letos zaujal seznam britského deníku The Guardian, který doporučuje 40 míst, které byste rozhodně neměli opomenout při plánování dovolené. My jsme z nich vybrali 3, které rozhodně stojí za to:

 

1. Kapské Město, JAR - často označováno jako nejkrásnější město světa nebo jižní brána do Afriky. Tohle velkoměsto zaujme snad každého svou úžasnou polohou mezi pobřežím a vysokými horami. Mezi největší lákadla patří Stolová hora nebo pláž Boulders beach, kde můžete vidět roztomilé malé tučňáky. Tento rok však v Kapském Městě bude ještě něco navíc - bylo totiž zvoleno Hlavním městem designu 2014, což sem přinese mnoho skvělých světových akcí.

zájezdy Kapské Město >>

 

2. Belgie - letos to bude přesně 100 let od vypuknutí 1. světové války. První voják v této válce zemřel v belgickém Liège 4. srpna 1914 a poslední britský voják padl v Mons, nedaleko francouzských hranic. Brusel proto chystá velkolepou výstavu s názvem "1914-1918: To je naše historie!", která začíná 7. února a na kterou se sjedou lidé nejen z celé Evropy. Ideální příležitost pro nás, co Belgii nemáme tak daleko...

zájezdy Belgie >>

 

3. Brazílie - sportovní fanoušci jistě tuší, proč je v tomto seznamu právě Brazílie. Jedna z největších světových akcí, fotbalové mistrovství světa, se vrací tam, kde všechno začalo. Pravé kouzlo Brazílie je ale v tajemných džunglích a překrásném 8 000 kilometrů dlouhém pobřeží. V Brazílii však můžete stále narazit na mnoho úžasných míst, kam ještě mnoho turistů nezavítalo.

zájezdy Brazílie >>

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje